Kevätkokous ja perustamiskokouksen 30-vuotiskahvit

Tieteiden talo (Kirkkokatu 6), sali 312

Nuorisotutkimusseuran kevätkokous pidetään Helsingissä Tieteiden talon (Kirkkokatu 6) salissa 312 tiistaina 23.5.2017 klo 16.00 alkaen.

Nuorisotutkimusseuran perustamiskokouksesta 30 vuotta

Nuorisotutkimusseuran perustamisesta tulee tässä kuussa kuluneeksi 30 vuotta. Tapahtuman juhlistamiseksi muistellaan kevätkokouksen jälkeen hieman menneitä ja sitä, mistä kaikki alkoi. Millaiseen yhteiskunnalliseen tilanteeseen ja tarpeeseen Nuorisotutkimusseura perustettiin? Millaista oli suomalainen nuorisotutkimus ja -politiikka 1980-luvun loppupuolella? Millaista oli seuran ensimmäisten vuosien toiminta ja miten toiminta lähti kasvamaan niin laajamittaiseksi, jollaisena sen nyt tunnemme?

Nuorisotutkimusseuran alkuvaiheita muistelevat perustamiskokouksessa läsnä olleet Nuorisotutkimusseuran pitkäaikainen puheenjohtaja (1992–2005) ja kunniajäsen, nuorisotutkimuksen professori emerita Helena Helve, Helsingin kaupungin entinen nuorisotoimenjohtaja, Nuorisotutkimusseuran kunniajäsen, dosentti Lasse Siurala sekä perustamiskokouksen koollekutsumisesta aikanaan vastanneet nuorisoasiainneuvos Kimmo Aaltonen ja Metropolia Ammattikorkeakoulun TKI-koordinaattori Leena Louhivuori. Keskustelua johdattaa Nuorisotutkimusverkoston pitkäaikainen tutkimusjohtaja, hiljattain SPR:n nuorten turvatalotoiminnan johtajaksi siirtynyt Leena Suurpää.

Muistelmatilaisuus alkaa kevätkokouksen jälkeen samassa salissa klo 17 ja sen yhteydessä nostetaan malja 30-vuotiaalle sekä nautitaan kakku-kahvit.

Muistelmatilaisuus klo 17 alkaen on avoin kaikille kiinnostuneille. Kevätkokouksessa klo 16–17 äänivaltaisia kaikki Nuorisotutkimusseuran jäsenet.

Ilmoittautuminen

Kokouskahvituksen ja onnittelumaljojen mitoittamiseksi pyydetään ennakkoilmoittautumista 19.5.2017 mennessä: https://www.lyyti.fi/questions/6270013638.

Kevätkokouksessa esitellään tilinpäätös, toimintakertomus ja tilintarkastajien lausunto vuodelta 2016 sekä päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille.

Kokousasiakirjat

Kevätkokouksen esityslista (pdf)
LIITE 1 Tilinpäätös vuodelta 2016: tuloslaskelma ja tase (pdf)
LIITE 2 Esitys toimintakertomukseksi vuodelta 2016 (pdf)