NUOTTA-sähköpostilista

NUOTTA-sähköpostilistan kautta saat tietoa Nuorisotutkimusseuran järjestämistä seminaareista, tuoreista julkaisuista ja muista nuorisotutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Sähköpostilistalle liittyminen ei edellytä Nuorisotutkimusseuran jäsenyyttä. Uudet jäsenemme liitämme automaattisesti listalle.

Listalle liittyminen ja siitä eroaminen

Listalle liitytään lähettämällä sähköposti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kirjoittamalla tekstiosaan subscribe nuotta. Listalle liittyminen tulee vahvistaa vastaamalla automaattiseen sähköpostiviestiin.

Listalta erotaan lähettämällä sähköposti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kirjoittamalla tekstiosaan unsubscribe nuotta.